1 de 10
PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Els morellencs poden votar entre onze propostes dels pressupostos participatius

El consistori hi destina 70.000 euros

Una imatge de l'Ajuntament del Morell | Ajuntament del Morell
per Redacció, Tarragona | 2 de desembre de 2022 a les 12:59 |
Després d’haver recollit una quarantena de propostes que la ciutadania ha fet arribar al consistori, i d’un treball tècnic de validació per determinar quines complien els criteris establerts, comença la fase de votació de la tercera edició dels pressupostos participatius del Morell. “Estem molt satisfets amb la resposta del veïnat, que s’ha implicat i ha fet un munt de propostes per a millorar el poble”, ha dit l’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Eloi Calbet.

Finalment, han passat a la fase de votació un total d’11 propostes, entre les quals trobem subvencions per aquelles persones que instal·lin plaques solars, la construcció d’un pumptrack, el disseny i senyalització d’una ruta saludable, la creació d’un pas fins al cementiri municipal, l’impuls per pintar murals en diversos punts del municipi o la creació de figures dels elements del seguici festiu morellenc per a infants.


En aquesta ocasió, el consistori posa a disposició de la ciutadania 70.000 euros del pressupost municipal del 2023 a la proposta que sorgeixi de la voluntat de la ciutadania. Pel que fa a la votació, fins al diumenge 18 de desembre, les persones majors de 16 anys empadronades al Morell poden triar un total de tres propostes. Les que tinguin més vots, fins a arribar als 70.000 euros, són les que es duran a terme durant l’any vinent.

La votació, preferentment, es farà en línia, a través de la pàgina web votacions.elmorell.cat.
Participació