1 de 10
SECTOR QUÍMIC

TÜV Rheinland s'adhereix a l'AEQT com a nou «business partner»

És una companyia alemanya amb més de 150 anys d'antiguitat

Ambdues parts han signat un conveni de col·laboració | Cedida
per Redacció, Tarragona | 24 de novembre de 2022 a les 13:43 |
L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i TÜV Rheinland han tancat un acord de col·laboració "amb l'objectiu d'aportar solucions conjuntes pel desenvolupament de la Indústria Química del territori", segons ha assenyalat l'associació, aquest matí de dijous, en un comunicat.

El Grup TÜV Rheinland és una companyia alemanya amb més de 150 anys d'antiguitat "líder a nivell mundial en serveis tècnics de seguretat, qualitat i certificació" amb cinc línies de negoci (Serveis industrials, Movilitat, Productes, Formació i Certificació de Sistemes).


Des de la seva creació el 1872 a Colònia, "el grup ha anat desenvolupant solucions per garantir un progrés segur i sostenible conciliant la tecnologia amb les persones i el medi ambient d'acord amb els principis i la filosofia que el guien", s'ha apuntat des de l'AEQT. El conveni ha estat formalitzat per la directora gerent de l'AEQT, Maria Mas, el director de Serveis Industrials, Javier Mediavilla, i el Local Field Manager en Serveis Mecànics, Eduardo Ugalde.

 

Participació