1 de 10
LABORAL

Una vaga posa en risc l'obertura dels equipaments esportius a Tarragona

Es tracta d'una convocatòria general a tot Catalunya

Imatge d'arxiu d'una classe dirigida. | Pixabay
per Redacció, Tarragona | 23 de novembre de 2022 a les 14:50 |
Els equipaments esportius municipals de Tarragona es veuran afectats aquest dijous 24 de novembre per la convocatòria d'una vaga. Es tracta d'una convocatòria que podria afectar a l'accés a aquests espais als seus usuaris, segons alerta en un correu enviat als abonats el mateix Patronat Municipal d'Esports de Tarragona.

"L'empresa que presta el servei de personal tècnic esportiu a les instal·lacions que gestiona el PMET ens ha comunicat que el proper dijous, dia 24 de novembre, està convocada una vaga de treballadores i treballadors de caràcter sectorial. A conseqüència d’aquesta vaga, el PMET pot garantir l'atenció al públic, però no l'accés lliure a les instal·lacions si no hi ha personal tècnic corresponent (monitor/a, socorrista, etc). Així mateix, cal tenir en compte que no es pot garantir el temps durant el qual es podrà gaudir de l'ús de la instal·lació, ja que quedarà supeditat a la presència del personal tècnic necessari", detallen.


La convocatòria d'aquesta vaga és a tot Catalunya, en el marc d'unes negociacions per adquirir condicions laborals dignes. A diferència d'altres vagues, en no considerar-se un servei essencial, no s'han decretat serveis mínims.

 

Participació