1 de 10
PESCA

Salou celebra el seu tradicional concurs de pesca del calamar

És la 47a edició de l'esdeveniment i té lloc del 21 al 26 de novembre

El concurs de pesca de calamar arriba a la 47a edició | DCh
per Redacció, Tarragona | 17 de novembre de 2022 a les 10:16 |
L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Serveis Culturals, i amb la col·laboració del Club Nàutic de Salou, iniciarà aquest dilluns la 47a edició de la Festa del Calamar, celebració que reunirà els aficionats del món de la pesca del municipi.

La festa, que consisteix en el tradicional concurs de pesca d’aquest mol·lusc, és de les més antigues que se celebren amb continuïtat a la vila, amb 47 anys de trajectòria. L’alcalde, Pere Granados, ha recordat que “aquesta festa fa valer la tradició marinera del municipi, que perdura al llarg dels anys, fent que sigui la nostra celebració més antiga”.


Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha encoratjat les famílies que, any rere any, participen en aquest concurs, "a sortir amb les seves embarcacions i a gaudir de la mar, un cop més”.

El tret de sortida de la festa tindrà lloc al Club Nàutic de Salou, el proper dilluns, 21 de novembre, a partir d'un quart de 4 de la tarda, i fins a la posta de sol.


El proper diumenge, 27 de novembre, al migdia, es donarà fi al concurs, amb el lliurament de trofeus, i un refrigeri per a totes les persones participants, al restaurant La Terrassa del Club Nàutic. 

 
Participació