1 de 10
POLICIAL

Impedeixen la celebració d'una festa il·legal en una nau industrial de Reus

La realització de l'esdeveniment s'havia difòs a les xarxes socials; en el registre al recinte es van trobar instruments musicals, una barra de bar i una nevera

Una imatge de la barra improvisada a la nau | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 7 de novembre de 2022 a les 13:05 |
Una actuació conjunta de la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d’Esquadra ha permès impedir la celebració d’una festa il·legal en una nau industrial abandonada de l’avinguda de Falset, a la capital del Baix Camp. Actualment hi ha en marxa una investigació per identificar els responsables de la activitat il·legal segons fonts municipals.

Difusió a les xarxesPer "prevenir possibles riscos per a les persones a causa del mal estat de les instal·lacions, així com per evitar la realització de l’activitat sense llicència", els cossos de seguretat van intervenir material divers localitzat a la nau, s'ha precisat des de la policia reusenca. La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van iniciar un dispositiu conjunt, el passat divendres, en conèixer a través de les xarxes socials la "possible" preparació d’una festa il·legal en una nau industrial en desús a l’avinguda de Falset.

Durant el control de la zona, els agents van comprovar com les llums de l’interior de la nau eren enceses. Un cop els agents van accedir a l'interior, dos individus van fugir corrents del lloc sense arribar a localitzar-los. A l’interior de la nau s’hi estaven realitzant preparatius per la festa prevista per l’endemà.


Mal estat de la nauEls agents van localitzar diversos instruments musicals (bateries i guitarres), amplificadors, mescladors d'àudio, tots connectats de forma il·legal al subministrament elèctric. També s’ha localitzat una barra de bar i una nevera amb begudes alcohòliques a l’interior preparades per a la possible venda. Tot el material localitzat va ser intervingut pels cossos policials.


La inspecció del local també va permetre "constatar la perillositat" de les instal·lacions. Diverses zones del sostre de la nau es troben apuntalades, amb risc de possible despreniment; i al terra s’hi localitza un esvoranc d’uns 10 metres de profunditat tapat amb fustes, "amb el conseqüent risc de caiguda", s'ha destacat.
 

L'acció de la Guàrdia Urbana i els Mossos va impedir la festa Foto: Reus.cat

 
Participació