1 de 10
URBANISME

El projecte de Hard Rock rep un informe desfavorable de la Generalitat

La Comissió d’Urbanisme de Tarragona preveia aprovar-lo els propers dies

Imatge d'arxiu dels terrenys on s'instal·laria el gran complex d'oci | ACN
per Redacció, Tarragona | 24 d'octubre de 2022 a les 09:07 |
El projecte de Hard Rock, que s'hauria de dur a terme entre Salou i Vila-seca, comptaria amb un informe desfavorable del Departament d’Acció Climàtica, cosa que impediria per ara la seva aprovació.

Segons avança el diari Ara, l'última modificació del pla director urbanístic no compleix els requisits ambientals necessaris. El projecte no sortirà endavant sense l'aval dels informes sectorials, entre ells el del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.


D'aquesta manera, assenyala el mitjà, xoca amb el propòsit de la Comissió d’Urbanisme de Tarragona, que preveia aprovar-lo els propers dies. Tot això portarà a endarrerir encara més la iniciativa i suposarà renegociar amb Acció Climàtica per incorporar les seves demandes.

Aquest mateix departament entén que el pla urbanístic no arriba al nivell de sostenibilitat ambiental que es requereix i "informa desfavorablement fins que es modifiqui", segons assenyala l'informe, amb data del passat 13 de setembre. "Al text no es parla tampoc de reformes quirúrgiques, sinó que el document apunta a elements importants del projecte", assegura el mateix mitjà. A més, un dels elements denunciats per la plataforma Aturem BCN World a les seves al·legacions fa referència al fet que el pla urbanístic de 2016 no de- tallava les compensacions ambientals que es portarien a terme si finalment el projecte s'acaba materialitzant.

 

Participació