1 de 10
Comerç

El Barça obre la seva primera botiga a Tarragona

Està ubicada al Parc Central i és el novè establiment que gestiona el club a Catalunya

La nova Barça store, a Tarragona | FC Barcelona
per Redacció, Tarragona | 14 d'octubre de 2022 a les 13:58 |
El FC Barcelona suma un altre punt de venda amb l’obertura d’una botiga al centre comercial Parc Central de Tarragona. La nova Barça Store serà la primera a la ciutat, en una de les zones més cèntriques, i es converteix en la novena botiga gestionada 100% pel club.

El FC Barcelona, que ja compta amb un llicenciatari a Salou, ha escollit en aquesta ocasió la ciutat de Tarragona per continuar avançant en el seu pla d’expansió del negoci retail a través de la societat Barça Licensing & Merchandising (BLM). En aquest sentit, Parc Central és el primer centre comercial de la província, un recinte plenament urbà que compta amb 97.000 m2 construïts i més de 100 botigues. Així, la Barça Store de Parc Central disposarà de 150 m2 distribuïts en una única planta, en una de les localitzacions més cèntriques, i amb un espai on tarragonins, així com tots aquells culers que visitin la nova store, podran gaudir d’un espai d’experiències 100% Barça.


Situada a la primera planta, es tracta d’un establiment que mostra un disseny semblant al de la botiga de Canaletes, l'establiment insígnia i la segona més gran en termes de superfície, darrere de la botiga del Camp Nou. A més d’aquestes dues, el Barça compta amb botigues a Passeig de Gràcia, La Roca Village, Westfield La Maquinista, Sagrada Família, i l’aeroport de Barcelona T1 i T2.

 

Participació