1 de 10
EQUIPAMENTS

Els clubs ja poden fer ús del Palau d'Esports de Campclar, quatre anys després dels Jocs

L'Ajuntament de Tarragona preveu fer-hi una inversió de 315.000 euros en els propers mesos

El Palau d'Esports de Tarragona, ja en marxa. | Ajuntament de Tarragona.
per Redacció, Tarragona | 5 d'octubre de 2022 a les 08:12 |
El Club Esportiu Kalos i el Tarragona Handbol Club tenen l'honor d'haver estat les primeres entitats esportives de la ciutat a poder fer ús cívic del Palau d'Esports Catalunya, a l'Anella Mediterrània de Campclar. Va succeir ahir dimarts, quatre anys després de la celebració dels Jocs Mediterranis, per als quals es va construir aquest equipament. En tot aquest temps, el Palau ha acollit partits professionals d'equips de fora de la ciutat i també ha estat un centre de vacunació contra la Covid-19.

L'equipament va costar a les arques públiques 18 milions i mig d'euros i durant aquest interval l'administració autonòmica ha dilatat en el temps la seva cessió al municipi. Amb el Palau, el Patronat d'Esports de Tarragona intentarà resoldre el problema endèmic de falta d'espais a la ciutat per a la pràctica esportiva, especialment pel que fa a l'esport de base.


A banda de la gimnàstica rítmica i l'handbol, l'equipament està preparat perquè s'hi puguin practicar tot tipus de disciplines esportives, si bé falta incloure-hi cortines separadores entre els diferents espais i el parquet que cobreixi tota la pista. Les inversions previstes podrien arribar abans d'acabar el mes de gener de 2023 i tindrien un cost aproximat de 315.000 euros.

 

Participació