TEMPORAL

Encallat un cotxe per les inundacions al Serrallo

L'home ha hagut d'abandonar-lo i sortir per la finestra

El cotxe, al Serrallo. | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó, Tarragona | 23 de setembre de 2022 a les 18:32 |
L'aiguat que ha caigut aquest divendres, dia de Santa Tecla, a Tarragona ha estat totalment inesperat. Mentre la ciutat comptava les hores per participar dels actes tradicionals, entre ells la professó del Braç, la pluja ha fet acte de presència i no s'ha aturat. D'aquesta manera, les zones més inundables com el Serrallo, el barri del Port i altres indrets del terme municipal han patit alguns estralls.

És el cas d'un home que s'ha vist sorprès per l'acumulació d'aigua, que ha explicat que ha arribat "de sobte". Al pont d'accés al Serrallo paral·lel al riu Francolí, el cotxe no ha pogut avançar més. L'absència de tanques en el moment en què estava circulant i que no detectés una gran concentració d'aigua ha fet que continués la seva marxa. Quan ja s'ha trobat encallat, l'home ha sortit per la finestra amb els seus efectes personals.


Segons ha explicat a Nació Digital, tot i trucar al 112 cap patrulla policial l'ha auxiliat fins molt més tard dels fets. De fet, el vehicle estava tan envoltat d'aigua que ha començat a nedar pel llac que s'ha format.

El temporal ha sorprès no només els veïns sinó també els escassos visitants i consumidors dels restaurants, alguns dels quals no podien sortir de les terrasses cobertes, però tampoc els cotxes podien marxar del barri, en estar els dos ponts inundats.
 

El Serrallo, totalment inundat, al pont de la Petxina. Foto: Josep M. Llauradó

 

Participació