SEGURETAT

Bombers voluntaris faran pràctiques a la finca del Pont del Diable

Serà aquest diumenge i el següent

El Pont del Diable de Tarragona. | Eloi Tost/ACN
per Redacció, Tarragona | 22 de setembre de 2022 a les 13:16 |
El propers diumenges 25 de setembre i 2 d'octubre, la finca municipal del Pont del Diable acollirà dues sessions de pràctiques del curs bàsic de bomber voluntari dels Bombers de la Generalitat. La consellera de Medi Ambient Eva Miguel ha destacat que "des de l'Ajuntament mantenim el nostre compromís per la gestió forestal, col·laborant amb el cos de bombers, i també, com és el cas, amb els bombers voluntaris".

L'activitat s'engloba dins del processos formatius que realitza l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Concretament forma part del mòdul formatiu d'incendis forestals que estan duent a terme els alumnes del curs bàsic de bomber voluntari dels Bombers de la Generalitat, i que un cop acabat el curs s'incorporaran com a bombers voluntaris als parcs de la regió d' emergències de Tarragona.


Durant aquestes jornades s'aprofitaran els boscos de l'entorn del Pont del Diable per fer pràctiques d'obertura de línia de defensa amb eines manuals i mecàniques, la maniobra d'autoprotecció en incendis de vegetació, la maniobra d'extinció amb el vehicle en moviment i la realització d'un simulacre amb muntatge d'instal·lacions de manegues.

 

Participació