el temps

La pluja no dona treva i manté el Camp de Tarragona en perill

A l'avís per ruixats intensos també s'hi sumen tres territoris en perill per vent i un d'altre per l'estat de la mar

per Lluís Girona, Barcelona, Catalunya | 18 d'agost de 2022 a les 08:17 |
La Rambla de Tarragona | ACN
Són dies de pluja a Catalunya i aquest dijous, encara que de forma menor, encara serà protagonista. Per aquest motiu, el Servei Meteorològic de Catalunya encara manté en perill moderat un total de 17 comarques. En tots aquests indrets es poden acumular més de 20 litres en 30 minuts i els ruixats poden anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

En concret, durant la matinada el perill moderat al Baix Camp, l'Alt Camp, el Tarragonès, el Baix Penedès, l'Alt Penedès, el Garraf, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Maresme i la Selva. De cara a la tarda, el mateix perill serà al Vallès Oriental, el Maresme, la Selva, el Gironès, Osona, el Pla de l'Estany la Garrotxa i el Ripollès.


No són els únics avisos del Meteocat. Durant la matinada d'aquest dijous també hi ha alerta moderada per vent al Baix Camp i durant el matí s'hi sumaran el Monstià i el Baix Ebre. Per altra banda, també hi ha perill moderat per l'estat de la mar a l'Alt Empordà, un avís que serà vigent fins divendres. La inestabilitat serà, doncs, la que tornarà a marcar el dia.

Altres notícies que et poden interessar


 

 

Participació