ENERGIA

La URV centralitza els seus serveis a l'agost al Campus Sescelades per estalviar energia

El registre electrònic es manté obert les 24 hores, el Centre Internacional, el Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació i el Centre de Formació Permanent reobriran el 22 d'agost i el CRAI modifica l'horari fins al 30 de setembre

per Redacció, Tarragona | 5 d'agost de 2022 a les 10:45 |
Una imatge del Campus Sescelades | Cedida
A partir del dilluns 8 d'agost i fins al dia 28 la Universitat Rovira i Virgili concentra els serveis mínims a l’edifici N5, al carrer Marcel·lí Domingo, s/n, del Campus Sescelades, a Tarragona. Així, la resta d’edificis romandran tancats al públic fins al 28 d’agost, excepte el Centre Internacional, que reobrirà el 22 d’agost de 8 del matí a 3 de la tarda; el Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, que també obrirà el 22 d’agost de 8 del matí a 8 del vespre, i el Centre de Formació Permanent, que serà obert de 8 del matí a 3 de la tarda a partir del 22 d’agost.

Tots els serveis de la Universitat es reprendran a partir del dilluns 29 d’agost. També el CRAI, del qual es pot consultar l’horari dels diferents campus al seu web. El Registre General de la URV és tancat presencialment durant el mes d’agost, però el registre electrònic és operatiu les 24 hores del dia tots els dies de l’any per poder presentar la documentació virtual. El tancament d’edificis es fa d’acord amb el Pla d’actuació econòmica i les mesures d’estalvi energètic aprovades pel Consell de Govern.

 

Participació