AJUNTAMENT DE TARRAGONA

La CUP creu que si no estigués al govern de Tarragona el PSC pactaria amb ERC

Les regidores Eva Miguel i Inés Solé van participar ahir a la tarda en una assemblea oberta

per Redacció, Tarragona | 1 de juliol de 2022 a les 08:18 |
L'assemblea oberta, ahir, amb les regidores Inés Solé i Eva Miguel. | CUP
Les càrrecs electes de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona, Eva Miguel i Inés Solé, van participar ahir en una assemblea oberta per retre comptes de la feina feta durant aquest any al govern municipal. Les cupaires van exposar que "després de dos anys treballant, fiscalitzant els acords i incidint des de fora la CUP entrem al govern municipal amb un acord programàtic ambiciós, d'esquerres i on es blindaven qüestions importants".

Les regidores cupaires van destacar que estan podent desplegar "el programa que havíem estat impulsant des de fora, des de dins", com és l'estudi independent de la qualitat de l'aire, la compra d'habitatge per destinar-lo a pisos d'emergència i a la borsa de mediació, els ajuts a la rehabilitació de pisos, els casals d'estiu gestionats des de l'IMET o la feina en sensellarisme i equipaments.


La consellera Eva Miguel va afegir que "la CUP som la garantia que no s'estiguin reproduint els pactes que hem vist al Parlament o al Congrés amb el PSC" i va recordar que "no és cosa de noms sinó una manera de fer d'un partit". Per la seva banda, la consellera Inés Solé va desatacar la feina feta des de dins "per millorar les condicions de vida de la major part de la població" i va insistir en què "estem convençudes que sense la nostra implicació les coses estarien funcionant seguint lògiques que no ens agraden".

Ambdues van explicar la feina feta durat aquest any des de les regidores d'Habitatge, Serveis Socials, Medi Ambient i Cultura i Festes, destacant haver desencallat Grans Runes de la ciutat i dignificar equipaments com el Metropol, la Torre Forta, la plataforma del Miracle o la Tabacalera. A més de la conquesta de l'espai públic a nivell cultural, generar espais de participació com el Consell de l'Habitatge o el Consell Municipal de Medi Ambient i, l'escolta activa a les entitats, com les entitats ecologistes, que s'ha traduït amb el projecte GreenBelt'26 encaminat a la protecció de l'Anella Verda i la seva posada en valor.

 

Participació