FESTES

Torna després de dos anys de pandèmia la festa del Pilon's Parade

El carrer Comte és un dels carrers més fotografiats de Tarragona

El Pilon's Street de Tarragona | Txell Roig - Tarragona Film Office
per Redacció, Tarragona | 28 de juny de 2022 a les 09:40 |
El proper 2 de juliol se celebrarà al carrer Comte, a la Part Alta de Tarragona, la festa de Sant Agapito Bis. Després de dos anys d'absència, el barri recupera una cita ineludible per a diverses entitats per tal de repintar els pilons més fotografiats de la ciutat.

El programa inclou la pintura durant tot el matí, amb el repartiment de cadascun dels pilons entre els assistents a partir de dos quarts de deu. Ja a les set del vespre es farà la votació del millor piló, que serà indultat en la següent edició del Pilon's Parade 2023. Alhora, hi haurà un concert de Stromboli Jazz Band. A les nou del vespre, es proclamarà el guanyador.


Diverses entitats participaran a la pintada d'un piló entre les quals la Mulassa, els Ambraçats de Tarragona, la Germandat del Sant Eccehomo i la Colla Jove.

Aquesta serà l'edició amb menys pilons de totes les edicions. Amb motius d'unes obres, alguns pilons han estat sostrets i no s'han tornat a pintar, la qual cosa preocupa als organitzador per si hi ha gent que es queda sense. Com cada any, la gent que vulgui pintar un piló ha de venir aviat i agafar "tanda".

 

Participació