1 de 10
SERVEIS

El Morell reclama a les companyies de telecomunicacions una millor cobertura mòbil

El ple de l’Ajuntament demana més inversions per solucionar un problema que, segons l’alcalde, Eloi Calbet, “és històric i recurrent”

El Morell reclama una millor cobertura mòbil a les companyies de telecomunicacions | Ajuntament El Morell
per Redacció, Tarragona | 27 de juny de 2022 a les 14:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El darrer ple de l’Ajuntament del Morell ha aprovat per unanimitat aquest 26 de maig una moció relativa a la reclamació de més inversions per millorar la cobertura mòbil al municipi. L’alcalde i regidor de Noves Tecnologies, Eloi Calbet, ha remarcat que el consistori ha de treballar per exigir a les companyies de telecomunicacions un millor servei: “El ple demana a aquestes empreses que presentin els seus plans de desplegament i millora d’aquest servei al municipi i el seu entorn”.

Calbet exposa que cal bona connexió per a l'educació, les empreses o qualsevol incidènciaEl consistori ha destacat que “l’accés a les xarxes és necessari per a l’àmbit educatiu, l’empresarial o el comercial”. A més, al text de la moció es detalla que El Morell és un municipi on s’ubica part del complex petroquímic nord, que està afectat pel PLASEQCAT i el PLASEQTA. Donada aquesta situació, l’Ajuntament ha argumentat que “si no hi ha una bona cobertura, no es pot establir una adequada estructura de resposta davant de qualsevol incidència”.

També s’ha sol·licitat al Consell Comarcal del Tarragonès establir sinergies amb la Diputació de Tarragona, el Consorci Localret i el Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, unes institucions a les quals ha fet arribar aquesta moció.

 

 

Participació