Triomfa un bar de Tarragona on se serveix l'esmorzar en llenceria

per Oriol Montesó / Tomàs Varga , 6 de març de 2014 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.A grans problemes, grans solucions. Amb l'arribada de la crisi, la Loli Carrillo, propietària del bar restaurant Eric II al polígon Riuclar, va veure com la seva clientela començava a reduir-se fins a gairebé desaparèixer. «Els clients deixaven de venir perquè no els pagaven les dietes, i les lletres i la resta de despeses s'havien de seguir pagant», recorda la Loli.

Va ser llavors, aviat farà un any, quan la propietària de l'Eric II va tenir la idea d'aprofitar que la major part de la seva clientela és del sexe masculí. «Tots sabem com agraden les cambreres boniques, així que vam pensar: les podríem posar una mica més sexis», explica.


No va ser fàcil trobar les cambreres adients per aquesta tasca tan poc habitual. «Per posar-se un picardies necessites noies que no passin vergonya, que sàpiguen servir taules i que siguin simpàtiques», comenta la Loli, que després de moltes entrevistes i proves va trobar un grup de noies que s'avenen d'allò més.

«El primer dia estava molt nerviosa perquè m'havia de vestir així, i a més a més mai no havia fet de cambrera», recorda la Daniela Villa, «però al final em vaig concentrar més en el que havia de fer com a cambrera que no pas en com anava vestida. De seguida em vaig oblidar de la llenceria i més amb les companyes que m'ajudaven i el bon tracte dels clients, que no són gens morbosos».


La Loli admet que el negoci ha millorat molt. Tot i el nou servei, el preu del menjar i les begudes no ha variat i davant d'aquest servei tan eficient cada cop vénen més clients i molts repeteixen. «És un plaer venir, la veritat. Bon servei, bones cambreres i bé de preu», comenta el Francisco García, que admet que van anar a l'Eric II perquè van sentir que es duien a terme aquests esmorzars picants i que, des de llavors, «hem repetit». La Loli admet que aviat haurà de contractar més cambreres —ja en té quatre— i que està pensant a dur a terme espectacles d'entreteniment els dissabtes al matí, moment en què el bar es desborda.

Article relacionat: L'ús del cos per vendre un producte.


Les cambreres i la propietària de l'Eric II de Tarragona. Foto: Oriol Montesó.

 

També hauries de llegir
Fa 370 setmanes

L'ús del cos per vendre un producte

Participació