MOBILITZACIONS

Els sindicats de mestres a Tarragona emulen una classe amb el conseller Cambray en la penúltima jornada de vaga

Han tallat el carrer Sant Francesc durant una hora amb un espectacle satíric

La classe feta aquest dijous al carrer Sant Francesc, davant dels Serveis Territorials d'Educació a Tarragona. | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó Serra, Tarragona | 2 de juny de 2022 a les 08:57 |
Prop d'una vintena de mestres han assistit aquest dijous a una lliçó magistral d'un conseller Josep Gonzàlez Cambray personalitzat com si fos un pallasso. Davant dels Serveis Territorials d'Educació a Tarragona, els representants sindicals han ofert un espectacle satíric en contra de les polítiques de la conselleria d'Educació, en la que ha estat la penúltima jornada de vaga parcial convocada arreu de Catalunya, de 8 a 10 del matí.

Laura Ferré, portaveu del sindicat USTEC-STEs, ha reiterat que "no hi ha diàleg" entre la conselleria i els sindicats. "El conseller Cambray ho diu a la teoria, però no ho porta a la pràctica", ha assenyalat, alhora que ha lamentat que "no se'ns té en compte".


La nova convocatòria de quatre jornades de vaga es va iniciar el passat 17 de maig, quan els sindicats van tallar la rotonda de les Gavarres, a la carretera T-11, un dels principals nodes de comunicació a la ciutat. Més tard, van fer vaga tot el dia el passat 25 de maig i hi han tornat avui un parell d'hores. La darrera jornada serà el 9 de juny, si bé els sindicats no preveuen convocar cap gran mobilització a la demarcació, ja que prefereixen centrar els esforços a Barcelona.

 

Participació