1 de 10
FESTES

Les festes de Sant Magí busquen imatge per aquest 2022

Les propostes es poden presentar telemàticament de l'1 al 15 de juny i han de reflectir el ball de gegants a la plaça de la Font

La imatge de Sant Magí 2021. | Josep M. Llauradó
per Redacció, Tarragona | 23 de maig de 2022 a les 13:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona convoca, un any més, el concurs per escollir la nova imatge gràfica de les Festes de Sant Magí. Les sol·licituds s'hauran de presentar telemàticament a la seu electrònica de l'Ajuntament amb els treballs originals adjunts: el disseny del cartell, de la marca identificadora, del banner web i de la samarreta. El termini per a la presentació de propostes és de l'1 al 15 de juny, ambdós inclosos.  

La imatge gràfica de les festes d'enguany han d'inspirar-se en un moment concret de Sant Magí, el ball de gegants del 18 d'agost al vespre amb els gegantons Negritos, els gegants Moros i els gegants Vells de la ciutat ballant alhora a la plaça de la Font. Es valorarà especialment la presentació de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells. La proposta seleccionada rebrà 1.200 euros i serà aplicada a tota la campanya de les Festes de Sant Magí 2022, que se celebraran del 12 al 19 d'agost.
Participació