POLICIAL

Els Mossos d'Esquadra reprenen la recerca d'un home gran desaparegut a Tarragona

Manuel Antonio té 74 anys i podria estar desorientat

per Redacció, Tarragona | 11 de maig de 2022 a les 07:58 |
Targetó dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra busquen des d'ahir un home a Tarragona que hauria resultat desaparegut des del passat 9 de maig. Segons informa el cos policial, es tracta d'un home de 74 anys al que buscaran també durant aquest dimecres per diferents punts de la ciutat de Tarragona.

L'helicòpter, així com la unitat canina i la unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d'Esquadra van estar treballant ahir en la recerca d'aquest home, mentre que durant la passada nit també s'han fet accions engegades per part de la Guàrdia Urbana.


Manuel Antonio va desaparèixer ara fa dos dies. La roba amb la que anava era un xandall de color negre i calçat esportiu del mateix color. Donat que l'últim lloc on se'l va veure va ser l'Hospital Joan XXIII, el dispositiu policial l'ha estat buscant fins ara per les immediacions, com ara en espais poc concorreguts com és el cas del polígon Francolí, o espais naturals on és fàcil desorientar-se, com ara els boscos de l'entorn del Pont del Diable. A més, l'home pateix una malaltia per a la qual necessita medicació.
 

 

Participació