ELECCIONS

Oriol Pallissó serà l'alcaldable d'ERC a les eleccions municipals a Montblanc

Serà la primera vegada que els republicans es presentin per separat d'Acord Catalanista, a la capital de la Conca de Barberà

per Redacció, Tarragona | 9 de maig de 2022 a les 20:21 |
Oriol Pallissó, el segon per la dreta, al costat dels alcaldables de Valls, Tarragona i Reus. | ERC Montblanc.
La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Montblanc ha presentat el candidat per a les pròximes eleccions municipals del 2023. Oriol Pallissó va ser escollit per majoria absoluta a l'assemblea extraordinària celebrada fa unes setmanes. "Un agraïment immens a tota la militància que va creure en mi" ha exposat l'alcaldable del municipi a l'inici del seu discurs. I ha assegurat que "avui comença la transformació que Montblanc necessita".

Aquesta és la primera vegada que ERC es presenta en solitari als comicis locals, sense anar de la mà de l'Acord Catalanista de Montblanc, de qui es van separar ara fa un any. Les desavinences amb l'alcalde Josep Andreu han estat insalvables, fins al punt que els republicans han passat a l'oposició i han renunciat a les seves àrees de govern.


"Estem començant un projecte de present però sobretot de futur. Futur pels joves de la vila, que puguin accedir a habitatge digne a un preu just i que tinguin oportunitats de treball a la comarca", ha augurat Pallisó, que també ha fet esment a la transformació verda i feminista que proposa per la vila montblanquina.

A la presentació hi han assistit en Pau Ricomà, Noemí Llauradó i Teresa Rull, alcaldables d'ERC per Tarragona, Reus i Valls, respectivament.

 

 

Participació