Els nanos, protagonistes de la Mostra de Folcklore Viu d'enguany

Els Portants dels Nanos Nous de Tarragona celebren els seus cinquanta anys amb activitats diverses

per Notícies Tarragona , 26 de febrer de 2014 a les 11:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La junta directiva amb l'alcalde Ballesteros i la regidora de Festes, Begoña Floria. Foto: NotíciesTarragona.

L’Associació de Portants dels Nanos Nous de Tarragona commemora aquest any 2014 el 50è aniversari dels Nanos Pescadors que participen del Seguici Popular de la ciutat, tot recordant la presentació del Jaume de Castellano i la Toneta del Pagès de cartró pedra el 13 de setembre de 1964 a la plaça de Braus de Tarragona.
 
L'entitat va presentar a l'alcalde Ballesteros i la consellera de Festes de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, el calendari dels actes previstos celebrar al llarg de tot l’any 2014 per commemorar l'aniversari. Després d’aquesta entrevista la junta de l'associació va lliurar el logotip guanyador del concurs celebrat dels 50 anys dels Nanos Pescadors, obra de Jordi Espigó Sàez, al batlle tarragoní.
 
Un dels actes a destacar serà l’organització de la 32a Mostra de Folklore Viu el dissabte 20 de setembre de 2014 amb la participació de nombrosos grups de nanos i capgrossos vinguts de diferents punts dels Països Catalans. Des de l'entitat es destaca que «la majoria dels grups seran històrics i d’altres amb singularitats diferenciadores».
 
També anuncien que estan treballant en altres activitats, «una gran part les quals ja estan molt avançades i que en curt espai de temps s’aniran anunciant».

 

Participació