Tarragona, plató de 'Sonata per a violoncel'

L’equip de producció del llargmetratge dirigit per Anna M. Bofarull fa una crida a qui vulgui participar com a figurant

per Notícies Tarragona, 25 de febrer de 2014 a les 10:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rodatge de 'Sonata per a violoncel' a la Vila Casals del Vendrell. Foto: NotíciesTarragona.

Sonata per a violoncel , de la directora tarragonina Anna M. Bofarull, està rodant aquesta setmana a la ciutat de Tarragona i ho està fent amb figuració. El Teatre Metropol, l’Auditori del Caixafòrum i el Palau de Congressos són escenaris del llarmetratge protagonitzat per Montse Germán. Els interessats poden escriure un mail a hkraft@kaboga.eu i vanessa.tgn@gmail.com .

Sonata per a violoncel  es va començar a rodar la setmana passada a Calafell. Durant les pròximes setmanes la pel·lícula es rodarà també en diferents punts de Catalunya i a la capital alemanya, Berlín. El segon film de ficció d’Anna M. Bofarull ha iniciat el rodatge quan encara no ha acabat la gravació de  Barcelona 1714 , que també dirigeix la realitzadora tarragonina.

 
Campanya de micromecenatge en marxa
 
Sonata per a violoncel compta amb la possibilitat de participar-hi a través del micromecenatge. Segons l’aportació que es faci es poden aconseguir diferents ofertes, inclòs poder participar en la pel·lícula com a figurant. Es pot participar en el micromecenatge de Sonata per a violoncel es a través del web del film .
 
Sonata per a violoncel és un projecte de la productora KaBoGa i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull. La protagonista de la pel·lícula és Julia, una dona atractiva, elegant i culta, disposada a gaudir de la vida a la seva manera, lliurada en cos i ànima a la música, a la seva música. Reconeguda violoncel·lista, Julia tampoc deixa passar l'ocasió de gaudir d'un bon sopar amb els seus amics o del sexe esporàdic al costat d'algun jove amant. No obstant això, un succés l'obligarà a replantejar la seva vida a llarg termini.
 
Després d'anys d'esporàdics dolors en diferents parts del cos, Julia rep definitivament un diagnòstic: fibromiàlgia. Malaltia crònica sense causa coneguda, Julia intentarà seguir amb la seva vida: llargues hores d'estudi, viatges, assajos i gires per diferents ciutats europees. Amb el pas dels dies, la lluita de Julia per continuar tocant el violoncel es converteix en un combat entre la passió i la constància i un progressiu i imparable deterioració física. De forma inevitable, la seva vida social s'anirà reduint progressivament, encara que el dolor l’acostarà a persones a les quals fins ara havia mantingut molt lluny.

Aquestes són les cites de figuració:
Dimarts 25
 
•Caixaforum 11:30 a 13:00 (100 persones Vestits d’anar a un concert de música clàssica).
 
Dimecres 26
 
•Palau de congressos 11:00 - 15:30 (750 persones Vestits d’anar a un concert de música clàssica).
 
•Palau de congressos de Tgn (Set Aeroport) 16:00 (100 persones)

 

Participació