AGENDA

Un escenari i un tobogan de gel, les cites d'aquest cap de setmana a Tarragona

L'agenda nadalenca comença a bullir d'activitat a la ciutat

per Redacció, Tarragona | 3 de desembre de 2021 a les 09:55 |
L'escenari que acollirà diverses activitats aquest cap de setmana a la Rambla Nova de Tarragona. | Ajuntament de Tarragona.
L'escenari de l'Amic Invisible i un tobogan inflable de 40 metres són les dues grans novetats del cap de setmana, organitzades per la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona i emmarcades en la campanya de dinamització comercial de Nadal. Des d'aquest dissabte 4 de desembre i fins al pròxim dia 23, l'escenari de l'Amic Invisible estarà instal·lat a la Rambla Nova, entre les fires de Nadal i d'Artesania.

Es tracta d'un espai de difusió cultural i comercial obert a totes les entitats, corals, escoles, artistes de la ciutat, etc. que vulguin fer el seu espectacle, actuació o mostrar els productes del seu comerç o negoci. A banda de l'escenari, hi haurà dues casetes de fusta a disposició de les entitats i comerços.


L'escenari s'inaugurarà aquest dissabte pel matí de 10 del matí a 2 de la tarda, amb un taller de pintar cares per als nens i nenes a càrrec de l'Institut Cal·lípolis que es repetirà diumenge pel matí i a la tarda de cinc a vuit. Dissabte per la tarda, a les sis, se celebrarà un concert de nadales flamenques a càrrec de l'Associació cultural i folklòrica andalusa de Tarragona. Diumenge per la tarda, a les set del vespre, l'escenari acollirà un recital líric d'òpera i sarsuela, amb una soprano, tenor i baríton acompanyats d'un piano.

Totes les entitats o comerços que desitgin proposar la seva activitat sobre l'escenari poden enviar un correu electrònic a amicinvisibletgn@gmail.com.


Tobogan Gegant itinerant


Un altre dels atractius del Nadal enguany a Tarragona serà sens dubte l'Snow Slide, un tobogan inflable gegant de 40 metres, que simula un tobogan de gel i que anirà itinerant per cinc punts de la ciutat que son Sant Pere i Sant Pau (4 de desembre); Vall de l'Arrabassada (5 de desembre); Plaça Mitja Lluna (6 de desembre); Mercat de Torreforta (7 de desembre) i Plaça Cronista Sessé (8 de desembre). L'horari serà d'11 del matí a 2 de la tarda i de sis de la tarda a nou de la nit, i s'hi podrà accedir de forma gratuïta, sense invitació.


Així mateix, el passat cap de setmana ja van engegar els Tallers Màgics, que continuaran aquest en diferents punts de la ciutat, per tal d'ensenyar als nens i nenes de Tarragona a fer els seus propis instruments musicals. Per participar als tallers, cap apuntar-se a través del perfil de Facebook de la conselleria de Comerç de Tarragona.

 

Participació