1 de 10
DISTINCIONS

El Teatret del Serrallo acull la 7a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social

Durant les edicions ja celebrades, més de 140 entitats s’hi han presentat i 12 d’elles s’han pogut beneficiar del premi

Fotografia del lliurament del premi | Cedida
per Redacció, Tarragona | 2 de desembre de 2021 a les 18:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat de Tarragona, el Teatret del Serrallo ha acollit l’acte de lliurament de premis en la 7a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social que convoca la Federació Catalana de Voluntariat, amb l'objectiu de reconèixer les bones pràctiques de responsabilitat social de les entitats. El premi va néixer l’any 2015 i promou el coneixement i la pràctica de la responsabilitat social (RS) entre les entitats que en formen part i les apropem a la cultura i a l’activitat empresarial.

Durant les edicions ja celebrades, més de 140 entitats s’hi han presentat i 12 d’elles s’han pogut beneficiar del premi, el qual consta d’una categoria catalana i de quatre categories per a les demarcacions. Les cinc entitats guanyadores reben un premi en metàl·lic i són avaluades per un jurat constituït entre persones expertes en empresa i RS, en tercer sector i en voluntariat.


Enguany, amb el lema l’ADN que ens uneix, des del Teatret s’ha reconegut el compromís i la implicació de les persones voluntàries de les entitats i organitzacions. L’acte de reconeixement ha estat conduït per la directora de Port Ciutat, Montse Adan, en representació del president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset, tot desitjant que aquesta iniciativa tingui continuïtat i oferint les instal·lacions portuàries per a les activitats solidàries, com en cas de l’edició d’enguany que ha impulsat PortSolidari com a entitat local.

Seguidament, s’ha donat a conèixer l’entitat guanyadora del Premi Lluís Martí al valor social en la categoria catalana, patrocinat per l’Associació de Voluntaris de CaixaBank i dotat amb 4.000 euros, que s’ha atorgat a CPS Francesc Palau en reconeixement a la millor pràctica d’RS atès que ha impulsat un espai que ofereix noves possibilitats d’ocupació a persones en risc d’exclusió social.


Els premis es lliuren als quatre territoris i a Tarragona s’han atorgat els de la categoria catalana i local, i com a jurat han participat representants experts d'empresa i responsabilitat social, del tercer sector i de voluntariat que han valorat els projectes presentats.

 

Participació