ESPORTS

Talls de carreteres aquest diumenge per la Mitja Marató de Tarragona

Afectarà especialment els barris de Ponent i la Canonja

per Redacció, Tarragona | 25 de novembre de 2021 a les 12:24 |
Imatge de les vies afectades, entre Tarragona i la Canonja. | Ajuntament de Tarragona.
Amb motiu de la 30a edició de la Mitja Marató+10k Ciutat de Tarragona el proper diumenge 28 de novembre, tindran lloc diversos talls de trànsit en la N-340 que afectaran a l'accessibilitat dels barris de Ponent, atès que l'Anella Mediterrània concentrarà la sortida i arribada de la prova atlètica.

Entre les 9 del mati i un quart d'11, es desviarà el trànsit des dels barris de Bonavista, la Granja, Riuclar, Torreforta, Campclar i Icomar, pels accessos cap a la carretera T-11, per les diferents sortides habilitades (direcció la Canonja, camí de la Partió, carrer Francolí o accés barri de Riu Clar). A partir d'un quart d'11 ja podran circular direcció Tarragona per la N-340 o per l'avinguda Tarradellas  


Atès el tall de la N-340, l'accés als barris de la Granja, Riuclar, Torreforta i Icomar, es podran efectuar des de les diverses entrades de la T-11, a excepció de Campclar que es durà a terme a través de Torreforta. L'accés cap a Bonavista, donat el tall de les obres de la zona del PP-10, s'haurà d'efectuar per la Canonja tant per la T-11, o des de l'autovia A-7, a la sortida 1156. Alhora, s'habilitarà un itinerari alternatiu mitjançant l'Empresa Municipal de Transports (EMT), per tal d'assegurar i minimitzar l'impacte a l'accessibilitat al mercat de Bonavista.  

L'horari de la prova esportiva serà des de les deu del matí amb sortida del primer corredor, fins a dos quarts d'1 de migdia, amb l'arribada del darrer corredor. En aquesta edició l'Ajuntament de Tarragona i el Patronat Municipal d'Esports se  sumen al Manifest del Món de l'Esport 25N 2021, proclamant un no a la violència masclista i integrant la cursa dins les actuacions emmarcades en el Programa Dones i Esport.

 

Participació