1 de 10

El Nàstic recorda a Rafa González amb una placa a la sala de premsa

Els companys de professió el recorden en un acte emotiu

per Oriol Montesó / Tomàs Varga, 20 de febrer de 2014 a les 20:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Sentit homenatge al periodista Rafa González a la sala de premsa del Nou Estadi a on el Nàstic ha col·locat una placa en record seu.

 

Després de les paraules de record del president del club grana s’ha descobert la placa dedicada a un periodista que va portar sempre el Nàstic al cor i que tots els seus companys de professió recorden amb simpatia.
 

Com a periodista va treballar en premsa, ràdio i televisió. A la petita pantalla va ser on es va convertir en la cara del Nàstic per a tots els tarragonins. De cor grana però crític fins a la sacietat, el periodista no només aixeca elogis dels seus companys sinó també dels que van ser els seus caps.
 

Rafa Gonzàlez va morir l’agost passat al seu pis de Tarragona, més d’un any després de ser acomiadat de Canal Català Tarragona junt amb la resta de treballadors. El seu ha estat el cas més dramàtic dins de la crisi que està patint el periodisme tarragoní des de fa anys. Un sector que ha vist com desapareixien capçaleres, emissores i televisions locals amb els seus corresponents llocs de treball, i que no genera oportunitats per als centenars d’estudiants sortits de les carreres de comunicació de la Universitat Rovira i Virgili.
Participació