Guàrdia Urbana

Tretze agents nous a la Guàrdia Urbana de Tarragona

Properament s'integraran vuit membres més al cos per cobrir vacants i regularitzar el seu organigrama

Nous agents de la Guàrdia Urbana, la consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán i l'intendent major en cap, Enrique Fernández. | Manel R. Granell
per Redacció, Tarragona | 6 d'octubre de 2021 a les 15:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana s'han incorporat al cos de la Guàrdia Urbana de Tarragona, tretze agents nous, set homes i sis dones, havent superat el curs necessari de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. La consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán, s'ha mostrat "molt satisfeta" davant d'aquest increment de plantilla tan necessari que suposa "una pilota d'oxigen per les unitats que es trobaven mancades d'efectius".  

A aquestes incorporacions, cal sumar-hi vuit agents més, que corresponen a places d'un concurs d'oposició en tràmit i que s'incorporaran en breu. Així mateix, fa dues setmanes es van publicar les bases, de torn lliure d'inspector, d'intendent i les de caràcter intern: setze places de caporal, cinc de sergent i dues de sotsinspector, que, segons la consellera "permetran cobrir totes les vacants i irregularitats d'organigrama que s'arrossegaven des de fa molt anys".

 

Participació