AJUNTAMENT DE VILA-SECA

​El plenari de Vila-seca aprova per unanimitat les ordenances fiscals per a l’any 2022

Aquesta modificació consisteix en una revisió de caire tècnic, en unes modificacions a la baixa i en la creació de dues noves taxes

per Redacció, Tarragona | 28 de setembre de 2021 a les 11:13 |
L'Ajuntament de Vila-seca. | Josep M. Llauradó
El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat telemàticament el passat divendres va aprovar amb els vots a favor dels regidors de tots els grups municipals la modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2022. Aquesta modificació consisteix en una revisió de caire tècnic, en unes modificacions a la baixa i en la creació de dues noves taxes (concessió d’autoritzacions de publicitat dinàmica i regulació del subministrament i gestió de la targeta ciutadana).

D’altra banda, el ple també va aprovar el compte general de l’Ajuntament i dels Patronats de Turisme i de Música corresponent a l’exercici de 2020; la segona pròrroga del contracte per a la gestió de neteja viària, residus, platja i deixalleria, així com l’aprovació inicial del reglament regulador d’accés de vehicles i d’horaris a les zones peatonals, mitjançant sistemes automàtics.


El ple de l’Ajuntament de Vila-seca va debatre també dues mocions presentades pel grup municipal de Vila-seca en Comú i que van ser aprovades. D'una banda, es va aprovar la moció per una justícia fiscal municipal i per la modificació legislativa per tal de corregir els beneficis fiscals i exempcions a l’església catòlica i altres confessions religioses, i també una moció en defensa d’una formació professional digne i de qualitat.

 

Participació