DIADA NACIONAL

L'Esquerra Independentista s'aplega a Reus per viure la Diada

Entitats i formacions com la CUP, Alerta solidària, Endavant, el SEPC, COS i Arran s'han implicat en l'organització dels actes de la Diada

per Redacció, Reus, Catalunya | 11 de setembre de 2021 a les 23:21 |
Imatge de la manifestacó de l'esquerra independentista | Twitter: CUP Reus
L'Esquerra Indepentista ha viscut, aquest dissabte al vespre, la Diada a Reus. D'entrada, l'acció ha començat amb la concentració des del Mercat Central. Més endavant, el grup s'ha desplaçat fins al passeig de Mata de la capital del Baix Camp, on s'hi ha dut a terme un acte de tarannà polític i reivindicatiu. Sota el lema La lluita és l'únic camí, en els parlaments s'ha instat a no concedir "pactes ni renúncies" en l'objectiu d'assolir la independència de Catalunya. 

Val a dir que aquest no ha estat pas l'únic acte de l'Esquerra Independentista del territori a la ciutat i al territori. En el marc de l'Onze de Setembre, el passat divendres al vespre s'ha dut a terme la tradicional marxa de torxes (des del Casal Despertaferro fins a la plaça del Baluard), i aquest dissabte s'ha fet un dinar popular amb activitats culturals posteriors. 


Entitats i formacions com la CUP, Alerta solidària, Endavant, el SEPC, COS i Arran s'han implicat en l'organització dels actes de la Diada. 

 

Participació