1 de 10
SECTOR QUÍMIC

Aturada programada a Dow en la unitat d’hidrocarburs

Comptarà amb un total de 76 companyies de serveis especialitzades i un pic màxim de 2.300 persones empleades

Una imatge d'arxiu de les instal·lacions de Dow | Dow Chemical
per Redacció, Tarragona | 11 de setembre de 2021 a les 14:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dow està duent a terme una aturada programada en la unitat d'hidrocarburs, ubicada a la Pobla de Mafumet i Perafort. Es tracta, s'ha assenyalat des de la companyia, d'una aturada tècnica, ordenada i planificada, per dur a terme tasques de manteniment i implementació de millores i projectes de sostenibilitat i reducció de CO2 a les instal·lacions.

En el període comprès entre aquest diumenge, 12 de setembre, i el proper dia 18, "farem un ús intermitent de la torxa, com a part del procés de seguretat de l'aturada", s'ha apuntat des de Dow. La companyia ha volgut recordar, en un comunicat, que les torxes formen part dels sistemes i elements de seguretat de les plantes de producció, i és habitual que funcionin durant els processos d'arrencada o aturada de la planta, fins al restabliment de la situació de normalitat.


L'aturada comptarà amb un total de 76 companyies de serveis especialitzades i un pic màxim de 2.300 persones empleades, les quals realitzaran 1.700 intervencions. Entre altres operacions, s'hi durà a terme un nou sistema de control avançat, inspeccions legals, manteniment preventiu i correctiu o neteges de procés.

 

Participació