Pandèmia

Salut obrirà dos punts de vacunació sense cita a Tarragona i Reus

Serà del 13 al 16 de setembre per donar impuls a la vaccinació entre les franges joves

per Redacció, Tarragona | 10 de setembre de 2021 a les 15:01 |
El Departament de Salut habilitarà dos punts de vacunació sense cita prèvia a la Universitat Rovira i Virgili (URV) entre el 13 i 16 de setembre. En concret seran als campus Catalunya de Tarragona, i Bellissens de Reus, coincidint amb l'inici del curs universitari.

El del Tarragona funcionarà de 9 a 13 hores, i de 16 a 20 hores. El del campus Bellissens estarà operatiu dilluns i dimarts de les 8.30 a les 13.30 hores; i el dijous de 15 a 19 hores. S'administrarà la primera dosi de la vacuna a totes les persones que formin part de la comunitat universitària, així com també a la resta de la població major de 12 anys de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. 


Tant Salut com la URV no descarten obrir algun punt més en els altres campus quan els estudiants s'incorporin a les classes les properes setmanes. La voluntat és que la comunitat universitària comenci el curs amb el major nombre de persones immunitzades amb la pauta completa. Actualment, la cobertura amb la pauta completa a la Regió Sanitària Camp de Tarragona de la franja d'edat entre 16 i 19 anys és del 64,5%; del 55,8% entre 20 i 29 anys, i del 56,2% en el grup de 30 a 34 anys.

Els dos espais de la URV s'afegeixen als altres punts vacunals que hi ha distribuïts arreu del territori: Tarragona, Reus, Valls i Calafell.

 

Participació