AJUDES

L'oci nocturn de Tarragona podrà optar a partir de la setmana que ve a noves ajudes

El sector està sota mínims a causa de les restriccions de la pandèmia

per Redacció, Tarragona | 2 de setembre de 2021 a les 13:47 |
La discoteca Bloomsbury, a la Part Alta, en una imatge d'arxiu. | Jonathan Oca
L'Ajuntament de Tarragona ja té enllestida una nova línia d'ajuts destinada a aquelles activitats d'oci nocturn que s'han vist afectades pels tancaments decretats per fer front a la pandèmia del coronavirus: especialment discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacles. Aquestes empreses podran optar a una ajuda de fins a 7.500 euros amb un pressupost total de 60.000 euros.

El conseller de Serveis Centrals Jordi Fortuny ha subratllat que "es tracta d'una nova línia de subvencions que van directes a aquelles empreses que es veuen especialment afectades per les mesures de contenció de la pandèmia. A més hem buscat agilitzar al màxim el procés de sol·licitud i oferir unes quantitats importants, per aconseguir unes ajudes molt atractives". 


Per tal d'optar a la subvenció les empreses hauran de presentar una declaració responsable ratificant que la seva activitat s'ha vist afectada per les mesures imposades a conseqüència de les Resolucions se Salut SLT/1840/2020 (i posteriors ordres de pròrroga o  ampliació), que es tracta d'empreses incloses a l'epígraf IAE 969.1 o  que acrediten amb la corresponent llicència municipal que el seu horari d'obertura és vespertí-nocturn.

A més les empreses s'hauran de comprometre a no donar de baixa l'activitat, com a mínim fins a 31 de desembre de 2022 i a destinar la subvenció a la finalitat prevista. A més de la declaració responsable, els interessats hauran de presentar la documentació necessària i omplir la sol·licitud a través seu electrònica municipal. Està previst que es puguin començar a sol·licitar la propera setmana fins al 15 d'octubre

 

Participació