FESTES

El toc de queda obliga a replantejar alguns horaris de la festa major de Sant Magí

Afecten sobretot a la Imaginada

per Redacció, Tarragona | 10 d'agost de 2021 a les 13:23 |
EL cartell de la festa major de Sant Magí 2021. | Josep M. Llauradó
El programa de la festa major petita de Tarragona, Sant Magí, s'ha vist alterat a causa de la permanència del toc de queda dictat pel Procicat a la ciutat. Concretament, l'Ajuntament ha informat que tres esdeveniments canviaran l'horari per tal d'adaptar-se a la normativa en el marc de la cinquena onada de la pandèmia.

El Tast de vins i el Tast de cervesa artesana de l'Espai Tastets de la Imaginada previstos pel dia 14 i 15 a dos quarts de set del vespre, es faran dissabte 14 d'agost a dins l'auditori del Camp de Mart a les 12 del migdia. També, els Sopars del Món de la Imaginada passen a ser Menjars del Món i tindran lloc dissabte a les dues de la tarda a dins l'auditori del Camp de Mart. Finalment, les misses al Portal del Carro del dia de Sant Magí previstes per a les cinc i les sis de la matinada han quedat suspeses a causa del toc de queda. Les de les set, vuit i nou es mantenen.


Per a tots els actes de la Imaginada cal inscripció prèvia tant al web com al punt d'informació al Camp de Mart ja que les places són limitades.

 

Participació