SALUT

L'Hospital Joan XXIII i el Sociosanitari Francolí restringeixen les visites a causa de la pandèmia

La situació de contagis preocupa a la direcció dels dos centres

per Redacció, Tarragona | 16 de juliol de 2021 a les 13:19 |
L'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. | Josep M. Llauradó
Donada l’evolució de la pandèmia i l’increment de casos de Covid-19 al territori, a partir de dilluns 19 de juliol, queda restringida l’entrada d'acompanyants tant a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona com a l’Hospital Sociosanitari Francolí.

A l’Hospital Joan XXIII, només es permetrà l’accés a les plantes d’hospitalització i àrees d’atenció sanitària a acompanyants en casos excepcionals i prèviament autoritzats per l’equip assistencial. En aquestes circumstàncies, a causa de la restricció, només poden entrar a l’hospital les persones que s’hagin de fer una prova diagnòstica o tractament a l’hospital de dia, les persones que hagin d’ingressar, si ho fan acompanyades, un cop formalitzat l’ingrés, l’acompanyant ha de marxar i no pot esperar a la sala d’espera del bloc quirúrgic ni pujar a planta, així com també es permetran les persones que necessitin ser visitades a Urgències i arriben amb acompanyant.


Pel que fa a l'UCI, es permetrà un sol acompanyant per pacient ingressat en  horari de dues a tres de la tarda. Finalment, a l'àrea de pediatria es permet un acompanyant per menor ingressat, mentre que a l'àrea de parts un acompanyant per cada naixement a l’àrea d’obstètrica i sempre la mateixa persona.

Altres notícies que et poden interessar

​​

​ 
 

Participació