OCI

Salou anuncia més control a l'oci nocturn en les mesures Covid

El consistori entén que els incompliments de dos locals van ajudar a propagar un brot entre estudiants d'Aragó i Navarra

per Redacció, Tarragona | 6 de juliol de 2021 a les 17:05 |
Joves ballen per la revetlla de Sant Joan, a Salou | ACN
L'Ajuntament de Salou intensificarà les mesures de vigilància i control sobre els establiments d'oci nocturn "que mostrin una gestió irresponsable respecte a l'aplicació de les mesures sanitàries anticovid".

El consistori ha reaccionat d'aquesta manera a les declaracions de joves estudiants d'Aragó i Navarra afectats per un brot al municipi l'últim cap de setmana de juny i que haurien assenyalat dos establiments com a "focus de propagació i contagi".
Uns locals, recorda el comunicat municipal, que van ser tancats pel consistori fa un any per no aplicar les mesures. Els incompliments, remarca, "suposen un greu atemptat a les persones i un perjudici tant a l'economia del propi sector al qual pertanyen com a la resta d'activitats".


Amb tot, el consistori intenta desmarcar la globalitat del sector d'aquestes pràctiques tot assegurant que "existeix una oferta d'oci que sempre ha estat respectuosa i responsable amb les mesures sanitàries de lluita contra el contagi".

El comunicat es tanca tot assegurant que el municipi continua sent "un lloc segur" respecte la covid-19 i ha destacat el "comportament de respecte exemplar de les normatives i recomanacions sanitàries" des de l'esclat de la pandèmia.

 

Participació