FESTES

Prop d'un centenar de persones a la Festa de la Granja del Morell

El punt final a la festa el va posar un sopar de carmanyola

per Redacció, Tarragona | 5 de juliol de 2021 a les 18:49 |
Imatge d'alguns dels participants | Cedida
Les regidories de Cultura i Festes, Granja i Joventut de l'Ajuntament del Morell han fet una valoració "més que positiva" de la Festa de la Granja del passat cap de setmana. La celebració s'ha recuperat aquest 2021 després que l’any passat la pandèmia de la covid-19 n'impedís la realització. Un acte que ha esdevingut la primera festa morellenca de l’estiu, i que enguany ha aplegat més d’un centenar de persones per fer diverses activitats a l’aire lliure.

La jornada, el passat divendres, va començar a les 7 de la tarda amb una caminada fins a la Granja dels Frares que va sortir del Centre de Serveis per a la Gent Gran. En arribar a la Granja, a partir de les 8 del vespre, va tenir lloc un escape room a l’aire lliure titulat El tresor templer del Molí de la Granja.


El punt final a la festa el va posar un sopar de carmanyola, a partir de les 9 del vespre, amb aigua i coca de recapte a un preu de dos euros. Una iniciativa que va ser molt ben acollida per la ciutadania, “amb un gran èxit d’assistència en totes les activitats”, tal com han destacat fonts municipals. 

 

Participació