MEDI AMBIENT

El ple de la Diputació dona suport a la declaració del Parc Natural Muntanyes de Prades

La institució també aprova actuacions puntuals per millorar la seguretat viària a les carreteres del Camp

per Redacció, Tarragona | 2 de juliol de 2021 a les 15:45 |
Imatge d'arxiu de les muntanyes de Prades | Cedida
Tots els grups amb representació a la Diputació de Tarragona han votat a favor de la moció per promoure la declaració del Parc Natural de les Muntanyes de Prades. L'objectiu del text és donar suport als ajuntaments i reivindicar la urgència de la declaració. Ho consideren una eina a favor del reconeixement dels valors patrimonials d'aquest espai i del desenvolupament socioeconòmic del territori.

La sessió ordinària del ple de la Diputació també ha servit per donar llum verda al projecte de condicionament de la carretera T-342. L'obra a la via de Roquetes a Reguers (Baix Ebre) té un pressupost de 4.187.785,04 euros.


El ple també ha aprovat el projecte d'actuacions puntuals de seguretat i drenatge de carreteres per un valor d'1.871.173,09 euros. Tot plegat té l'objectiu de millorar la seguretat viària de disset vies del Camp i les Terres de l'Ebre. Algunes d'aquestes carreteres en què es preveuen actuacions són la TV-7049 entre Reus i Castellvell, la TV-2336 de Blancafort a Solivella i la TV-2232 a Els Garidells.

 

Participació