COMERÇ

Dissabte 10 de juliol comença el mercat de pagès de la Part Baixa

Un total de 13 parades de 6 productors oferiran fruita, verdura, formatges, mel i espècies, entre d'altres

per Redacció, Tarragona | 1 de juliol de 2021 a les 13:55 |
El mercat de pagès de la Part Alta no serà l'únic a Tarragona. | David Oliete
El nou Mercat de la Pagesia de la plaça dels Carros de Tarragona serà una realitat a partir del proper dissabte 10 de juliol. Un cop tancat el termini de presentació de propostes, un total de 13 parades de 6 productors diferents formaran part inicialment del nou mercat, els quals oferiran fruita, verdura, formatges, mel i espècies, entre d'altres.

Aquest nou mercadet, que se celebrarà cada dissabte a la Plaça dels Carros en horari de dos quarts de nou del matí a dues de la tarda, pretén fomentar i consolidar la importància dels productes locals, afavorir la seva comercialització i ajudar al desenvolupament comercial de l'entorn i dels petits productors.


El president de l'empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha volgut destacar que "el Mercat de la Pagesia esdevindrà un autèntic eix vertebrador de la Part Baixa, un revulsiu pel comerç de proximitat, però també de dinamització cultural i de cohesió social. Un dels valors afegits d'aquest mercat és l'oferta de productes de producció pròpia, la qual s'ampliarà amb parades esporàdiques d'establiments de l'entorn i d'altres sectors com el de les floristeries i del gremi de pastissers. Ens fa molta il·lusió que aquest projecte es faci realitat, és el resultat d'un procés participatiu en el qual han participat els sectors productius i l'Associació de Veïns del Barri del Port".

Mentre hi hagi espais disponibles, qualsevol persona interessada en participar de forma habitual o esporàdica al Mercat de la Pagesia pot presentar la seva proposta a les oficines dels Mercats de Tarragona (passatge Cobos, 4). Les bases es poden consultar al taulell d'anuncis de la pàgina web d'ESPIMSA.

 

Participació