Les associacions de Salou ja poden demanar les subvencions pel 2014

L'Ajuntament del municipi del Tarragonès destinarà més de 100.000 euros en aquestes ajudes a les entitats locals

per Notícies Tarragona , 12 de febrer de 2014 a les 17:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha obert el període de presentació de les sol·licituds per a rebre les subvencions municipals per aquelles entitats culturals, festives, juvenils i d’associacions de veïns durant aquest any 2014. A la darrera Junta de Govern Local celebrada aquest dimarts 11 de febrer s’ha aprovat la convocatòria. La partida total de la subvenció puja a 101.400€; una xifra que es distribuirà segons les peticions i les prioritats de cada entitat, i d’acord sempre amb les bases aprovades. Totes les sol·licituds s’hauran de presentar a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’ Ajuntament de Salou, fins al 25 de març d’aquest 2014.
 
Per accedir a aquestes ajudes cal que les associacions, amb seu a Salou, desenvolupin activitats socioculturals, valorant especialment aquelles que fomentin la creativitat i la participació veïnal. La regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, ha assegurat que «valorem la gran tasca que es fa en el dia a dia per part de les nostres entitats i associacions, i des de l’Ajuntament hem de poder estar al seu costat, i per tant oferir-los tota l’ajuda dins de les possibilitats actuals, però hem de reconèixer el seu mèrit».
 
Així doncs seran subvencionades les activitats culturals programades i relacionades amb les arts escèniques i plàstiques, les ciències, les lletres, la música, les xerrades, col·loquis, cursos i conferències. A més, seran objecte de subvenció les activitats d’animació socioculturals, especialment les d’oci i de lleure destinades al foment de la creativitat i la participació veïnal. També es tindrà present a l’hora de concedir l’ajuda econòmica que les activitats tinguin lloc en el terme municipal de Salou o fora d’aquest, en el cas que es consideri d’interès per a la projecció exterior de la ciutat, i que complementin i/o supleixin la competència municipal.
 
Les sol·licituds per concórrer a les convocatòries d’aquestes bases s’han de formular mitjançant impresos normalitzats que es facilitaran a les oficines de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou.
 
Entre els requisits demanats, s’estableix que cal estar degudament registrats al Registre General d’Entitats de l’Ajuntament de Salou i cal tenir seu social o delegació al terme municipal de Salou. Els objectius i finalitats han de coincidir amb els establerts per les bases d’aquesta subvenció.

 

Participació