COVID-19

Un viatge d'estudiants valencians a Salou acaba en 13 contagiats

Són d'un centre educatiu de Paterna

per Redacció, Tarragona | 26 de juny de 2021 a les 17:32 |
Imatge d'arxiu de turistes en un hotel de Salou. | ACN
Un total de 37 estudiants valencians s'han contagiats de Covid-19 en dos brots que s'han originat en viatges de final de curs que han fet a Catalunya, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

24 dels alumnes són de l'escola Maristes València, que van viatjar recentment a Lloret de Mar. Els altres tretze estudiants pertanyen a l'escola Mas Camarena de Paterna, que es van desplaçar a Salou. La conselleria inclou aquests casos entre els més grans dels quals se n'han de fer seguiment al País Valencià, juntament amb el brot generat a Mallorca també per estudiants que han fet viatges de final de curs i que afecta alumnes de diversos territoris de l'Estat.


Mentrestant, les xifres de la Covid a la regió sanitària del Camp de Tarragona continuen a l'alça. En un sol dia s'han confirmat 143 casos i una nova defunció.

Tot i així, el nombre de persones vacunades també avança a bon ritme. En total, 313.252 veïns ja han rebut almenys la primera dosi i aquest pròxim dilluns començarà el torn dels majors de 30 anys.

 

Participació