MOBILITAT

Nova zona d'aparcament pintada a Tarragona, a tocar del Miracle

L'Ajuntament considera que és necessari reservar quatre carrers i una plaça als residents, que pagaran menys que els visitants

per Josep Maria Llauradó, Tarragona | 16 de juny de 2021 a les 08:51 |
La plaça del Cardenal Arce Ochotorena, amb les places d'aparcament encara amb color blanc. | Josep M. Llauradó
Tarragona perdrà pròximament una nova zona blanca d'aparcament, és a dir, gratuïta. Operaris treballaven ahir en la senyalització de quatre carrers i una plaça a tocar de la platja del Miracle per tal que passi a ser zona verda. L'anunci es va fer precisament ahir a través de la seu electrònica de l'Ajuntament. A la pràctica, això obligarà els no empadronats a mantenir el vehicle estacionat només dues hores, mentre que els residents podran fer-ho tot el dia a un preu reduït de 40 cèntims.

Els espais que canvien de color seran la plaça del Cardenal Arce Ochotorena -que dona directament a l'amfiteatre i a l'escola del Miracle-, la baixada del Miracle, el carrer Mestre Benaiges, el passatge del Sol i el carrer Robert Aguiló. En algun d'aquests carrers no hi havia fins ara ni tan sols cap zona pintada, malgrat que no hi havia prohibició d'aparcar.


Aquest canvi s'ha produït arran de les queixes dels veïns més pròxims, que lamenten que els d'altres zones vagin a aparcar-hi els seus vehicles i els deixin a ells sense lloc, a més d'aquells que hi estacionen per anar a la platja o a la feina.

 

Participació