ESTIU

La comissaria de la platja de Salou ja està operativa

Una vintena d'agents treballaran durant tota la temporada d'estiu estrictament per a la zona de costa del municipi

per Redacció, Salou | 15 de juny de 2021 a les 15:50 |
Alguns dels agents de la Policia Local de Salou. | Ajuntament de Salou
L’Ajuntament de Salou ha posat en funcionament, aquest dimarts 15 de juny, la Comissaria descentralitzada de Platja al passeig Jaume I de Salou, on agents de la Policia Local, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, atendran des de les deu del matí i fins a les sis del vespre, de manera presencial, les persones que hi acudeixin; ja sigui per consultar informació del municipi o, també, per ajudar a tramitar denúncies.

Bona part dels desplaçaments dels agents es fan a peu, en quad o vehicle elèctric, a més de la divisió de policies que patrullen pel litoral en bicicleta i que recorren uns 6.000 quilòmetres en els quatre mesos de temporada alta. Tots ells són agents preparats per atendre, bàsicament, els visitants i també el públic estranger, i coneixen, com a mínim, un parell d’idiomes.


Aquesta comissaria serveix, també, com a centre neuràlgic de coordinació de les platges i de seguretat, atesa la proximitat amb la màxima concentració de persones al municipi; i tenen fil directe, també, amb els responsables de les guinguetes que hi ha repartides pel litoral.

Les instal·lacions estaran obertes fins al 15 de setembre, amb tots els agents destinats; i, fins al 30 de setembre, amb una reducció de la plantilla. La comissaria és ubicada al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, a tocar de la principal base de Salvament i Socorrisme. L’horari s’ampliarà fins a les vuit del vespre en moments de la temporada amb més afluència de persones. Tanmateix, fora d’aquestes hores, hi ha un intèrfon connectat amb la comissaria central que funciona les 24 hores al dia.

 

Participació