OBRES I MILLORES

Finalitzades les tasques de regeneració de la platja de la Pineda

La tasca que anualment assumeix el Port de Tarragona ha acabat dins del termini fixat

per Redacció, 2 de juny de 2021 a les 11:41 |
La platja de la Pineda enllestida | Port de Tarragona
El Port de Tarragona finalitza les tasques per a la regeneració de la platja de La Pineda Les tasques programades per aquest any han acabat dins del termini fixat i, d'aquesta manera, la platja es troba en condicions idònies abans de l'inici de la temporada estival. 

La tasca que, anualment, assumeix el Port de Tarragona per fer front a la regressió costanera han acabat dins del termini fixat, després de poc més de dues setmanes de treballs. Es tracta de recuperar metres al mar i adequar l'aspecte de l'espai poc abans de la temporada d'estiu. En aquests moments s'estan fent algunes feines auxiliars de finalització de l'obra a la platja, com recollir les canonades.


Els treballs van començar uns dies abans de l'arribada de la draga amb la instal·lació de tot el sistema de canonades fins a la mateixa platja i han acabat aquest dimecres 2 de juny com es tenia previst, aportant els 100.000 m3 de sorra. Aquesta aportació extraordinària de sorra, unida a l'acció dels espigons de contenció que hi ha a cada banda de la platja, l'espigó dels Prats i l'espigó del Racó, permet el retorn de l'equilibri mediambiental a la platja de la Pineda.

 

 

Participació