TRANSPORT

L'EMT instal·la cinc nous panells informatius a les parades d'autobús

Amb aquesta incorporació ja són 15 els dispositius instal·lats

per Redacció, Tarragona | 19 de maig de 2021 a les 10:37 |
Una de les pantalles instal·lades. | EMT
L'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha instal·lat cinc nous panells informatius que permetran saber, en temps real, l'estat de la les línies a les parades d'autobús. Amb aquesta recent incorporació ja són quinze els dispositius instal·lats a la xarxa de l'EMT de Tarragona.

En concret, les pantalles s'han instal·lat a les següents parades: Sant Antoni (Direcció Estadi), Francesc Macià (Direcció llevant), Dr. Mallafré, 7 (Direcció barris Nord), Lluís Companys (Direcció barris Nord) i St. Francesc (Direcció Llevant).


Segons Jordi Fortuny, president de l'EMT, "la informació emesa a través de les  pantalles dona una informació extra a l'usuari, que pot saber en tot moment quant temps d'espera manca per al proper autobús". La informació es coordina a través del centre de control de l'EMT i s'actualitza en temps real.

La instal·lació d'aquestes pantalles forma part de l'acord al qual es va arribar l'any 2015 amb ClearChannel, empresa concessionària que s'encarrega de la gestió, explotació i manteniment de les marquesines de l'EMT.

 

Participació