AGENDA

Dijous arriba la XXIII Jornada Tarracolúdica

En aquesta ocasió es farà en línia

per Redacció, Tarragona | 17 de maig de 2021 a les 14:53 |
Discord serà la plataforma utilitzada per participar-hi. | Discord
El Club Diògenes Tarragona, l'associació de Cultura Lúdica i foment dels jocs de rol i jocs de taula moderns, ha reorientat, per aquest 2021, les seves jornades lúdiques, posant-les al servei de diferents entitats tarragonines. El club és conscient que les restriccions a causa de la Covid-19 estan ocasionant dificultats a les associacions i, per aquest motiu, s'ha marcat com a objectiu organitzar activitats conjuntes amb diverses associacions perquè les ofereixin al seu entorn i als seus socis. D'aquesta manera es vol ajudar a mantenir el vincle entre socis i entitats.

Durant aquest any ja s'ha organitzat una activitat per l'ONCE i una altra pel Casal Popular Sageta de Foc i es faran altres jornades en col·laboració amb l'Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, l'Escola de Lletres, Projecte Home, els Xiquets del Serrallo i el grup de teatre Faixsula.


El següent esdeveniment serà la XXIII Jornada Tarracolúdica i es durà a terme el dijous 20 de maig de les sis de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre a Internet (a través de la plataforma Discord) en motiu de les jornades culturals de l'Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon.

L'activitat consistirà a jugar una partida al joc Fiasco de Jason Morningstar, editat per EDGE. Es tracta d'un joc que es caracteritza per la seva senzillesa i per la llibertat que dona a l'hora de deixar volar la imaginació. El gènere de la partida serà de superherois i els jugadors formaran part d'un grup de justiciers amb poders que hauran d'investigar si un d'ells ha caigut en la temptació de tornar-se supermalvat. La partida es caracteritza per la seva intenció de voler apropar el rol en un format senzill als nens i nenes, on se'ls incentivarà que desenvolupin la seva creativitat.


Es jugarà fent servir la plataforma Discord i els membres del Club Diògenes contactaran amb els interessats per donar-los totes les instruccions necessàries per participar-hi. Les reserves es poden fer a avss@tinet.org o clubdiogenestarragona@gmail.com.
 

 

Participació