MÚSICA

Entrades exhaurides en gairebé tots els espectacles del festival Dixieland de Tarragona

Va finalitzar ahir a la tarda, després de tres caps de setmana

per Redacció, Tarragona | 17 de maig de 2021 a les 14:46 |
L'espectacle de The Black Barbies, durant el Dixieland 2021. | Manel R.Granell
El festival Dixieland de Tarragona va cloure ahir diumenge la seva edició 2021 després d'oferir durant tres caps de setmana espectacles musicals així com d'altres activitats. Durant 16 dies, diversos grups tant d'aquí com de fora han actuat en diferents espais de la ciutat apostant per la presencialitat, amb aforament controlat.   

Escenaris com el Teatre Tarragona, l'espai Kesse, la Capsa de Música i la plaça de l'antic escorxador han acollit una programació que enguany s'ha obert a altres estils de jazz, i no només al jazz més tradicional. L'organització es mostra "satisfeta" amb aquesta obertura cap a nous estils de jazz i treballarà en la mateixa línia per a la propera edició, esperant recuperar la música al carrer i el ball, dos trets distintius del festival tarragoní.


Pel que fa a la part encara virtual enguany del Dixieland, la part de ball, també ha tingut "molt bona resposta" per part dels seus seguidors. Totes les activitats estaran disponibles en línia fins el dia 31 de maig a través del canal Youtube del Festival.

 

Participació