AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Surten a licitació els locals i parades buides dels mercats de Tarragona

El període per presentar ofertes estarà obert fins el 2 de juny i 27 de maig, respectivament

per Redacció, Tarragona | 17 de maig de 2021 a les 14:42 |
Els Mercats de Tarragona, amb la voluntat de continuar el procés de millora i d'ocupació dels seus espais, treuen a licitació pública l'adjudicació dels locals i parades buides del Mercat Central i el Mercat de Torreforta.

En el primer cas, es tracta de dos locals de 185 i 61 metres quadrats amb un termini de cessió d'ús per 46, 25, 15 o 10 anys, segons l'oferta que es presenti. Les ofertes es poden presentar fins el 2 de juny a les 2 de la tarda.


Pel que fa el Mercat Municipal de Torreforta el procés de licitació contempla un total de sis lots: quatre parades per a activitats d'alimentació (fruita i verdura, carnisseria, polleria i peixateria) i dos locals per a qualsevol activitat no alimentària. El termini de cessió d'ús és per a 5 anys prorrogables per igual període per mutu acord entre l'adjudicatari i l'empresa de Mercats. En aquest cas les ofertes es poden presentar fins el 27 de maig a les 2 de la tarda.

El president de l'empresa de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha assegurat que "el nostre objectiu és aconseguir l'ocupació plena dels Mercats per tal que siguin no només un referent comercial sinó també un eix vertebrador de la vida social i cultural a tota la ciutat". Tota la documentació d'aquest procés es pot consultar al Perfil de Contractant de la pàgina web l'empresa de Mercats.

 

Participació