AJUNTAMENT DE REUS

Reus engega a partir d'avui els Bons Primavera

El seu funcionament continua sent el mateix d'anteriors edicions

per Redacció, Reus | 17 de maig de 2021 a les 14:37 |
La presentació de la campanya comercial. | Ajuntament de Reus
L'Ajuntament de Reus, a través de l'Agència Reus Promoció, engega a partir d'aquest mateix dilluns i fins al dia 6 de juny (o fins a exhaurir existències) la cinquena campanya Bons Reus. Així doncs es posen en circulació 200.000 euros en bons adreçats a tothom, tant a les persones empadronades a Reus com a les de fora de la ciutat. La campanya, que és la primera de les que es preveuen durant el 2021, s'ha batejat com a Bons Reus Primavera i està inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social impulsada pel consistori, que preveu una inversió total durant l'any de 720.000 euros en Bons.

Els Bons es poden començar a descarregar des d’avui dilluns mateix i fins al diumenge, 6 de juny (o fins a exhaurir existències). La utilització dels bons als establiments adherits s’allargarà fins al dia 20 de juny, en que finalitzarà la campanya.


Es recomana la descàrrega els bons en línia directament del web als telèfons mòbils dels usuaris. En aquesta nova edició s’han habilitat més punts presencials de descàrrega de bons, per evitar les cues i aglomeració de gent.

El funcionament d’aquesta nova fase serà el mateix que el de les darreres campanyes de Bons Reus, cada persona interessada es podrà descarregar 4 bons de 5 euros per gaudir d’un descompte total de 20 euros, bescanviables als diferents  establiments de la ciutat adherits a la campanya Bons Reus.

 

Participació