TURISME

PortAventura obre dissabte i Renfe ja ofereix bitllets combinats per accedir al parc

Els usuaris poden arribar amb els trens de les línies R17 i RT2

per Redacció, 13 de maig de 2021 a les 17:28 |
Imatge d'arxiu de PortAventura. | Josep M. Llauradó
Dissabte 15 de maig, Port Aventura World reobre les seves portes i els viatgers de Renfe podran gaudir dels bitllets combinats a PortAventura Park, PortAventura Park + Ferrari Land i Caribe Aquatic Park. Aquest pack inclou el desplaçament d'anada i tornada des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya i l'entrada diürna als parcs temàtics.

L'import és de 51 euros (adult) mentre que el bitllet combinat que també inclou l'entrada a Ferrari Land és de 58 euros (adult). Tots dos ofereixen el viatge d'anada i tornada en tren i l'entrada als parcs temàtics PortAventura Park i Ferrari Land.


Els bitllets combinats de Rodalies de Catalunya ofereixen el desplaçament des de qualsevol estació del servei de Rodalies fins a PortAventura incloent tant el viatge d'anada i de tornada en qualsevol servei de Rodalies de Catalunya, i l'entrada d'un dia al parc. Els clients disposen de diferents modalitats per adaptar-se a les seves preferències.

Els usuaris poden fer servir els trens de Rodalies de Catalunya dels serveis  Regionals R17 (Barcelona Est. de França – Tarragona - Salou-Port Aventura) a més, la línia RT2 (L'Arboç- Tarragona – Salou-Port Aventura) que connecta l'estació de Salou-Port Aventura amb les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès i l'Alt Camp.

 

 

Arxivat a:
Economia, PortAventura, Renfe
Participació