GENERALITAT

Liciten la instal·lació de plaques fotovoltaiques a Vila-seca, Móra, Torredembarra i Salou

L'ACA hi invertirà 471.000 euros

per Redacció, 12 de maig de 2021 a les 10:23 |
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a licitació el contracte destinat a instal·lar 29 parcs fotovoltaics en 29 depuradores catalanes, amb una capacitat total de 2.396 kWpic. Amb un pressupost de 3,3 MEUR, aquestes instal·lacions produiran energia elèctrica d’origen renovable que es destinarà a l’autoconsum propi de les instal·lacions de sanejament on s’instal·len.

L’import de la licitació s’ha calculat a partir de l’estudi de diverses licitacions públiques de subministre i instal·lació de plaques fotovoltaiques en edificis i instal·lacions públiques i que inclou, per una banda, les funcions de redacció de la documentació tècnica necessària per les corresponents autoritzacions administratives, així com el subministrament, la instal·lació i la legalització de les instal·lacions fotovoltaiques.


Amb la finalitat d’afavorir la concurrència pública i davant la dispersió territorial de les depuradores, la licitació es distribueix en 5 lots de d’acord amb la proximitat de les instal·lacions de sanejament situades en una mateixa comarca o comarques properes. El contracte s’executarà en el termini màxim d’un any.

El lot 4, corresponent a la demarcació de Tarragona, inclou un contracte de 471.000 euros per instal·lar-hi plaques amb una capacitat de 454 kWpic als municipis de Móra d’Ebre i Móra la Nova (50), Torredembarra (200), Vila-seca i Salou (54), Vila-seca (compostatge) (150).

 

Participació